Morutan Galatasaray : Pqtz3 Hwe9s 3m - Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin ardından bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi.



Morutan Galatasaray : Pqtz3 Hwe9s 3m - Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin ardından bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi.. Morutan için son dakika galatasaray iddiası! Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler. Avrupa'dan elenmemizle birlikte morutan'ı satacağım. Galatasaray yönetimi, transerin en çok konuşulan ismi morutan için girişimlerini sürdürürken, rumen yıldızın 10 milyon euro'yu bulan maliyeti nedeniyle aceleci olmama kararı aldı. Sport romania'nın iddialarına göre morutan, önümüzdeki günlerde sağlık kontrolü için türkiye'ye gidecek.

Morutan galatasaray ile anlaştı. dediği iddia edildi. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Sarı kırmızılı takımın cicaldau transferini de duyuran. Olımpıu morutan galatasaray'da | steaua bükreş başkanı gıgı becalı açıkladı cimbom'a yeni hagi.

Menajeri Acikladi Morutan Galatasaray A Gelmek Istiyor
Menajeri Acikladi Morutan Galatasaray A Gelmek Istiyor from imgrosetta.mynet.com.tr
Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Morutan galatasaray ile anlaştı. dediği iddia edildi. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Galatasaray, 22 yaşındaki rumen 10 numara olimpiu morutan'ı kadrosuna katmak istiyor. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada.

Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor.

Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren galatasaray, süper lig'in 26. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Galatasaray'a transferde müjdeli bir haber. Olımpıu morutan galatasaray'da | steaua bükreş başkanı gıgı becalı açıkladı cimbom'a yeni hagi. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Galatasaray, 22 yaşındaki rumen 10 numara olimpiu morutan'ı kadrosuna katmak istiyor. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu.

Devre arası yaptığı transferlerle adından söz ettiren galatasaray, süper lig'in 26. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Ancak transfer kolay biten bir şey değil. Steau bükreş yönetimiyle adeta demeç krizi yaşayan galatasaray, rumen oyuncunun maliyeti sebebiyle bu. Eski romanya ligi başkanı dumitru dragomir, galatasaray'ın morutan'ı kadrosuna kattığını açıkladı.

Breaking Transfer News Becali Officially Announced 99 Percent In Morutan Galatasaray
Breaking Transfer News Becali Officially Announced 99 Percent In Morutan Galatasaray from i4.hurimg.com
Galatasaray, morutan için 8 milyon euroyu gözden çıkardı. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Fatih terim'in morutan'ı istediği doğru. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray ilgileniyor, morutan da ayrılmak istiyor. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru. Romanya'da yeni hagi olarak nitelendirilen olimpiu morutan, galatasaray'ın radarına girdi. Çıkan haberlerde galatasaray'ın morutan ile 5 yıllık anlaştığı ifade edilirken, oyuncunun bonservisi için fcsb'ye 6 milyon euro önerildiği de dile getirilmişti.

Ancak transfer kolay biten bir şey değil.

Avrupa'dan elenmemizle birlikte morutan'ı satacağım. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Galatasaray'ın olimpiu morutan transferiyle ilgili sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Galatasaray'da emre utkucan liderliğindeki scout ekibi hamlelerine devam ediyor. Galatasaray'da son dakika transfer haberi. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz. Fcsb'nin sahibi gigi becali, orta saha oyuncusunu satmaktan vazgeçtiğini. Galatasaray'a transferde müjdeli bir haber. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi. Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler. Karşılaşmada 1 gole imza atan morutan.

Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Morutan'ı galatasaray'a satmaktan vazgeçtim! olimpiu moruțan'ın galatasaray'a transferinde başarı şansı giderek azalıyor. Fatih terim'in morutan'ı istediği doğru. Transferde adı galatasaray ile anılan steaua bükreş'in 22 yaşındaki genç yeteneği olimpiu morutan'dan galatasaray açıklaması geldi.

N Fw6bngoxzkjm
N Fw6bngoxzkjm from koinajans.com
Günlerdir rumen basınında çıkan haberlerin ardından bugün i̇talya basınından transferle ilgili yeni bir haber geldi. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Galatasaray yönetimi, transerin en çok konuşulan ismi morutan için girişimlerini sürdürürken, rumen yıldızın 10 milyon euro'yu bulan maliyeti nedeniyle aceleci olmama kararı aldı. Teklifleri açıklamam da doğru olmaz. Şimdi de galatasaray'da mostafa mohamed sonrası olimpiu morutan sürprizi ortaya çıktı. Hatta kulubu morutan'ı elden çıkarmaya sıcak galatasaray orta saha transferi: Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu.

Galatasaray transfer gündeminde yer alan olimpiu morutan'ın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, galatasaray'ın ve fatih terim'in ilgisinin olduğu doğru. Galatasaray'ın gündeminde olan olimpiu moruţan, takımı steaua bükreş'in univ. Morutan bir süredir galatasaray'ın transfer gündeminde. Son günlerde, bazı futbolcuları satacağım diye demeçler veren s.bükreş'in sahibi gigi becali, bu kez çok net konuştu. Romanya ekibi steaua bükreş, morutan için 15 milyon euro'luk bir bonservis bedeli talep ediyor. Öğrendiklerini yazın unutmaması için öneriler. Romanya'nın as.ro sitesi, morutan ve galatasaray arasında yapılan görüşmelere dair son dakika son dakika haberi: Fcsb başkanı becali, galatasaray'ın peşinde olduğu morutan için (%99 galatasaray'da ifadelerini kullandı. Rumen yıldızın menajeri giovanni becali bugün yaptığı açıklamada. Olimpiu morutan'ın galatasaray'a transferine adeta ramak kaldı. Romanya ligi takımlarından fcsb başkanı gigi becali, olimpiu morutan'ın galatasaray'a transfer olduğunu açıkladı. Galatasaray'ın ilgilendiği isimlerden biri olan fcsb futbolcusu olimpiu morutan'ın menajeri florin vulturar, oyuncusunun transfer görüşmeleri yaptığını açıkladı.

Post a Comment

Previous Post Next Post